Kulturgårdens fixarkvällar

Efter ett långt coronauppehåll är det äntligen dags för Kulturgårdens Fixarkvällar som går av stapeln under 3 tisdagkvällar under hösten. Det är ett slags hantverksmingel där du tar med det du vill pyssla med; stickning, virkning, målning eller annat. Vi tycker att det är roligare att hantverka tillsammans och dessutom kan vi också hjälpa varandra. Kanske var det länge sedan du höll i en stickning. Då finns det säkert någon som kan hjälpa dig att komma igång. 

Återkommer med datum. 
Kulturgården bjuder på kaffe och te. 
För medlemmar är det gratis, övriga 50 kr.
Har du frågor om kvällarna kan du mejla till Maria, 
maria.turdell@gmail.com
Varmt välkomna 

 

Fixarkvällar: ta kontakt med Maria Turdell 

Välkomna på Sigtuna Kulturgårds fixarkväll och hantverksmingel. Ta med din virkning, stickning , kläder som ska lagas, fållas, ändras. Det är roligare att hantverka tillsammans, bolla idéer och hjälpa varandra. Kanske var det länge sen du höll i en stickning och skulle vilja komma igång igen. Säkert finns det många stickexperter och andra hantverkskunniga bland oss medlemmar.
Finns det någon som har symaskin så ta gärna med den om du kan och kommentera gärna det så ser vi hur många som har.

Självklart kommer du bara om du är fullt frisk utan symtom. Vi håller rimliga avstånd och tvättar händerna noga innan vi börjar.

Ta med något gott till fikat. Kaffe och te finns!
För mer information besök gärna vår facebook.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vårens Växtbytardag blir lördagen den 28 maj kl 12.00 till ca 15.00 på "Mynttomten" mellan museet och kulturgården, invid Stadshotellet.
Har du för mycket frösådder, eller plantor som spridit sig så du har grävt upp överskott? Ta med och byt, eller donera till de två ideella föreningarna som arrangerar, Trädgårdsföreningen och Kulturgården. Har du inget att byta med så kom ändå och fynda bland en stor variation av växter. Det brukar vara en hel del tomatplantor, chili, gurkor och annat av olika slag, samt diverse spännande blomster. Dessutom trevlig samvaro, med mycket utbyte av ideer både kring trädgård och balkongodlingar! Varmt välkomna!

Gitarr lektioner med Nane

Vill Du lära dig spela gitarr i höst?
 
I så fall kan Du spela med mig i Sigtuna Kulturgård.

Kurserna pågår under årets gång.
Du kan välja att spela enskilt eller i grupp.
Läs mer på:
www.nanegitarr.se
Eller ring
073 416 43 03