Fixarkvällar: ta kontakt med Maria Turdell 

Välkomna på Sigtuna Kulturgårds fixarkväll och hantverksmingel. Ta med din virkning, stickning , kläder som ska lagas, fållas, ändras. Det är roligare att hantverka tillsammans, bolla idéer och hjälpa varandra. Kanske var det länge sen du höll i en stickning och skulle vilja komma igång igen. Säkert finns det många stickexperter och andra hantverkskunniga bland oss medlemmar.
Finns det någon som har symaskin så ta gärna med den om du kan och kommentera gärna det så ser vi hur många som har.

Självklart kommer du bara om du är fullt frisk utan symtom. Vi håller rimliga avstånd och tvättar händerna noga innan vi börjar.

Ta med något gott till fikat. Kaffe och te finns!
För mer information besök gärna vår facebook.

Vedic Art kurs: ta kontakt med Lena på 070 250 68 99

"Vedic art är ett inspirerande, kravlöst skapande måleri grundad på sjutton vediska kunskapsprinciper. Vedic Art är en konstform som är religiöst och politiskt oberoende. 
 
Alla kan måla Vedic Art. Utvecklingen sker i egen takt och du hittar ett personligt sätt att förhålla dig till skapandet. 
Grundkursen går igenom de första nio principerna. Dessa kan användas som stöd både i konsten och i livet självt. Vediska kunskapens blir en väg in i skapandet. Med hjälp av Vedic Arts principer släpper prestationen och vi kommer i kontakt med vår skapande förmåga på ett helt nytt sätt.
Enligt Vedic Art är alla födda med ett eget unikt kreativt uttryck. Alla kan måla, det är inget vi behöver lära oss – det gäller bara att hitta tillbaka till det. Att måla Vedic Art är en underbart befriande känsla. Alla kan måla, alla kan hitta sitt eget personliga uttryck. Vi målar utan prestation och uttrycker oss fritt från vårt inre. Det spelar ingen roll om du aldrig har hållit i en pensel.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kurser i Fritt broderi: ta kontakt med Jackie
 på 070 525 52 52 , Instagram


 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gitarr lektioner med Nane

Vill Du lära dig spela gitarr i höst?
 
I så fall kan Du spela med mig i Sigtuna Kulturgård.

Kurserna börjar den 2 september.
Du kan välja att spela enskilt eller i grupp.
Läs mer på:
www.nanegitarr.se
Eller ring
073 416 43 03